Nume:
Firma Securitate - Algrup Security Service
E-mail:
office@algrup.ro
E-mail 2:
comenzi@algrup.ro
Telefon:
0249 436 643
Telefon 2:
0249 416 485
Telefon 3:
0349 401 998
Website:
http://www.algrup.ro/
Adresa:
Slatina, Str. Primaverii, Bl. FA5, Jud. Olt.
Facebook

Firma Securitate - Algrup Security Service

 Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Societatea a fost licentiata de Inspectoratul General al Politiei Române pentru a desfasura activitati de paza obiective, bunuri, valori si protectie persoane cu nr. 0792/P. Algrup Security, va poate monitoriza bunurile și proteja proprietățile, fiind autorizata sa detina în dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea în mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. Societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa GSM. Poate asigura clientul de monitorizare și supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piața. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stări permanente de protecţie clienţilor firmei noastre, indiferent de forma şi sistemul pe care il prefera.

Noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. Obiectivele noastre sunt: asigurarea pazei şi protecţiei eficiente la un nivel de calitate care să satisfacă orizontul de aşteptare şi cerinţele beneficiarului; îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi serviciilor prestate prin adaptarea permanentă la solicitările clienţilor; îmbunătăţirea substanţială a raportului calitate - preţ, concomitent cu realizarea unei eficienţe sporite în prestarea serviciilor.

Paza buna trece primejdia rea” spune un vechi proverb romanesc. In zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie. Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate.

Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului. Algrup Security Service este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate.

Societatea noastra ofera serviciile de paza si protectie pe o infrastructura foarte bine gandita in ceea ce priveste resursele. Obiectivul nostru este de a satisface nevoile clientilor in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie in conditii optime de calitate. In conditiile unei piete dinamice cum este cea din Romania, aceasta centrare a politicii noastre de calitate pe crearea unui climat de siguranta pentru clientii nostri a dus la o dezvoltare solida, castigand prin eficienta si profesionalism increderea clientilor si diversificandu -ne activitatile pentru a acoperii nevoile clientilor. Deasemenea incercam sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. In jurul acestor directii de activitate, privind siguranta dumneavostra personala, a familiei dumneavoastra, proprietatilor si afacerilor dumneavoastra s-a dezvoltat conceptul de siguranta totala. Organizarea seviciilor de siguranta este conceputa de profesionistii companiei prin punerea la punct a unui complex de mijloace si procedee de protectie, paza, monitorizare si interventie care sa garanteze securitatea totala a obiectivelor si persoanelor.

Servicii

Firma noastra ofera urmatoarea gama de servicii:

- SISTEME ANTIEFRACTIE;
- SUPRAVEGHERE VIDEO;
- PAZA SI PROTECTIE;
- INTERVENTIE RAPIDA;
- INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE;
- AUTOMATIZARI;
- ILUMINAT CU SENZORI;
- SISTEME SEMNALIZARE;
- CONTROL ACCES;
- MONITORIZARE 24/7.

AGS SERVICII DE SECURITATE va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de supraveghere video de inalta performanata atat in interior cat si in exterior.  AG Security presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat: sedii de societati comerciale, unitati de productie, complexe comerciale, banci, târguri, expozitii, resedinte private, garda de corp etc. Ag Security cu o experienta indelungata in domeniul automatizarilor instaleaza porti telecomandate produse de: Genius, Aster si Proteco. 

Oferte speciale

 
SEDIUL CENTRAL - Algrup Security - Str. Primaverii, Bl. FA5, Slatina, Jud. Olt;
Office: 0249 436 643 / 0349 401 998;
Alarme: 0720 534 141;
Interfoane: 0733 559 903;
HR: 0725 254 493;
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
SEDIU SECUNDAR - Algrup Security  - Aleea Muzicii, Ramnicu Valcea, jud. Valcea (langa parcarea Kaufland);
Tel: 0720 534 343;
Mail: valcea@algrup.ro;
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00.

Galerie foto

Firma Securitate - Algrup Security Service
Firma Securitate - Algrup Security Service
Firma Securitate - Algrup Security Service
Firma Securitate - Algrup Security Service

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro