Nume:
Firma Securitate Sirgombos Security - Mures
E-mail:
responsabil.dispecerat@gombos-security.ro
E-mail 2:
secretariat@gombos-security.ro
Telefon:
0730 040 801
Website:
https://www.gombos-security.ro/
Adresa:
Targu Mures, Str. Strada Kos Karoly, Nr. 24 A, Jud. Mures..
Facebook

Firma Securitate Sirgombos Security - Mures

 Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Echipa noastră se bazează pe profesionalism, autonomie și fiabilitate, traducând la un serviciu superior pe care clienții noștri îl respectă și apreciază. Folosind o metodă preventivă, spre deosebire de filosofia reacționară, SirGombos Security încurajează un stil de management proactiv pentru fiecare client, permițându-ne să răspundem rapid la nevoile lor în schimbare. Compania noastră are sediul în Târgu-Mureș, oferind servicii la nivel local și national. SirGombos Security este alegerea dvs. pentru cea mai bună securitate din România.Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi clientilor, atat persoane fizice si juridice, un pachet de servicii cat mai complex, astfel incat sa poata beneficia de o securitate totala atat asupra persoanelor cat si a bunurilor detinute.

In raport cu importanta si natura obiectivelor, a bunurilor si valorilor pazite precum si in concordantã cu art. 42-46 ale Legii 333/2003, agentii de paza SIRGOMBOS SECURITY sunt dotati cu: armament si munitie conform legii, spray iritant lacrimogen – cate unul pentru fiecare persoana existenta in serviciu, bastoane de cauciuc – cate unul pentru fiecare persoana existenta in serviciu, fluiere, statii de emisie receptie si telefoane mobile, lanterna – cate una pentru fiecare persoana existenta in serviuciu, echipament de lucru (uniforma cu inscriptia S.C. SIRGOMBOS SECURITY S.R.L.), in functie de anotimp si de starea vremii, pentru tot personalul care asigura serviciul de – paza si alte dotari autorizate de lege conf. art. 45 al. 1 din L 333/2003.

Operatiunile de monitorizare se desfasoara prin intermediul dispeceratului central de monitorizare SIRGOMBOS SECURITY, avand ca obiectiv tratarea cu eficienta a tuturor evenimentelor care tin de securitatea obiectivului. Dispeceratul utilizeaza echipamente de comunicatie voce / date de ultima generatie. Echipajul mijlocului de transport valori va fi format din 2-3 agenti de paza, instruiti in mod adecvat, dotati cu uniforme, arme de foc si sisteme tehnice de legatura. Mijloacele blindate sunt in permanenta legatura radio cu Dispeceratul nostru operativ.

Poti conta pe promptitudinea agentilor nostri de interventie prin instalarea si activarea unui BUTON DE PANICA. Agentii special pregatiti si echipati pentru situatii de urgenta se vor deplasa in timp record la domiciliul dvs sau oriunde va aflati in cazul in care aveti cu dvs dispozitivul GPS Personal tracking! Paza impreuna cu monitorizarea permanenta de catre dispecerul societatii a sistemului dvs de supraveghere video asigura combinatia perfecaa pentru servicii de maxima eficienta. Afacerea dvs este in siguranta doar cu serviciile de paza asigurate de agentii Gombos Security. Agentii de paza, instruiti corespunzator prin cursul organizat de societatea noastra in colaborare cu Clubul Sportiv Gombos Martial Arts sunt extrem de vigilenti si prompti fiind posibila dotarea lor atat cu arme letale cat si neletale.

Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului. Gombos Security este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate.

Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat  compania noastra sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu investitori atat din judet cat si din afara lui. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional ca o realitate incontestabila atât în UE cât și în  Romania, Gombos Security vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

Servicii

SERVICII: SirGombos Security este specializat în soluții de înaltă calitate pentru:

- Securitate Perimetrală;

- Monitorizare;

- Intervenție Rapidă;

- Pază Umană:

- Evenimente;

Servicii de consultanta - consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia obiectivelor, analiza de risc si stabilirea dispozitivului propriu de paza cu personal specializat;

Servicii de asistenta - asistenta de specialitate privind planul de paza, conceput pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii beneficiare;

Servicii de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, de supraveghere video, sisteme de control acces si pontaj, interfoane, videointerfoane;

Servicii de modificare si intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Galerie foto

Firma Securitate Sirgombos Security - Mures
Firma Securitate Sirgombos Security - Mures
Firma Securitate Sirgombos Security - Mures
Firma Securitate Sirgombos Security - Mures

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro