Nume:
Firma Securitate EMI THE BEST GUARD - Harghita
E-mail:
emiguard_galautas@yahoo.com
Telefon:
0723 944 599
Telefon 2:
0266 341 328
Adresa:
Galautas, Str. Garii, Nr. 4-6, Jud. Harghita.
Youtube

Firma Securitate EMI THE BEST GUARD - Harghita

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

EMI THE BEST GUARD isi desfasoara activitatea pe piata serviciilor de securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Politica de calitate îşi îndreaptă atenţia către pretenţiile clienţilor pentru a ne putea adapta oferta în funcţie de necesităţile acestora. Susţinem astfel serviciile acordate acestora printr-un efectiv angajaţi, avizaţi conform legii şi dotaţi corespunzător. Obiectivul nostru este să reuşim permanent să implementăm soluţiile optime de securitate pentru clienţi, individualizând operaţiunile specifice pentru fiecare dintre aceştia. 

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul unui eveniment petrecut la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, cădere de reţea, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă, etc.), echipajele de intervenţie acţionează în cel mai scurt timp pentru soluţionarea problemelor.

Agentii nostri sunt permanent in contact cu centrul de comanda a firmei, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM si vor supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie.

Societatea noastră pune la dispoziţie: sisteme de securitate profesionale de supraveghere de o calitate superioară, metode variate de comunicaţie a mesajelor, garanţie pentru sistemele de supraveghere, echipe profesionale şi autorizate pentru instalarea şi întreţinerea sistemelor, departament de service specializat, instructaj de folosire al sistemelor de securitate, efectuat de persoane abilitate, racordarea sistemelor de supraveghere la Dispeceratul Central al companiei, instalări de sisteme tehnice. Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat şi se adresează, în principal, acelor spaţii în care se desfaşoară diferite activităţi. Sistemele de control acces şi pontaj reprezintă un instrument esenţial pentru managementul resurselor umane într-o societate.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de servicii:

- Pază și protecție;

- Sisteme de securitate: proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmă, de supraveghere video şi de control acces.

- Serviciile de consultanţă: în domenui, sprijină noul nostru beneficiar, în procesul decizional, în scopul de a alege soluţia corespunzătoare şi optimă pentru siguranţa bunurilor, punând la dispoziţie experienţa noastră acumulată de-alungul anilor în domeniu, prin profesionalitate, seriozitate şi inteligenţa.

- Servicii de protocol, personal de gardare şi protecţie apropiată, gărzi de corp, servicii care putând fi oferite atât pentru personalul din conducerea companiei dumneavoastră cât şi pentru vizitatorii acestora.

Parteneri

Firma are punct de lucru si in Toplita, Str. Eroilor, Bl. B, Sc. B,  Ap 2.

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro