Nume:
Firma Securitate IQ Guard - Dambovita
E-mail:
office@iqguard.ro
Telefon:
0741 278 990
Adresa:
Sat Olteni, Comuna Ulieşti, Str. Plopilor, Nr. 13, Județ Dâmboviţa.

Firma Securitate IQ Guard - Dambovita

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

IQ Guard evolueaza în sectorul companiilor de securitate din România de putin timp, principalul obiectiv fiind alcatuirea unor echipe de agenti de securitate si agenti de interventie calificati si echipati la cele mai înalte standarde. Dupa evaluarea necesitatilor fiecarui obiectiv in parte, le recomandam clientilor personalul de care au nevoie, în echipa noastra regasindu-se agenti specializati în obiective de protocol, receptii, cu o tinuta impecabila, de la echipament SWAT pâna la tinuta business si cu bune abilitati de comunicare.

Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, IQ Guard foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

IQ Guard este o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare, obiectul de activitate costituind-ul in principal Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, etc. Misiunea  este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati. Obiectivul nostru principal consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Prin serviciile de inalta calitate oferite de catre societatea noastra dorim sa satisfacem nevoile clientilor nostrii conform solicitarilor venite din partea acestora.

Servicii

Servicii oferite de IQ Guard:

- servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe piata. Societatea poate asigura in baza contractelor de prestari servicii activitati de paza si protectie pe intreg teritoriul tarii pentru obiective din cele mai variate. Serviciul de paza umana este destinat urmatoarelor domenii de activitate: comercial, industrial si institutii de stat/public. Totodata, societatea asigura paza si protectie in cazul unor evenimente de interes public dar si petreceri particulare.
- analiza de risc la securitatea fizica pentru obiective situate in judet. Securitatea fizica reprezinta protectia personalului, sistemelor, operatiilor, programelor retelelor si a datelor in fata evenimentelor sau circumstantelor fizice care pot cauza pierderi sau distrugeri unei organizatii publice sau private.
- executa servicii de proiectare, instalare si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video, control acces).
- executa servicii de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro