Nume:
Sisteme Camere IP - Dambovita
E-mail:
sistemecamereip@gmail.com
E-mail 2:
admin@sistemecamereip.ro
Telefon:
0730 459 262
Website:
https://sistemecamereip.ro/
Adresa:
Târgoviște, Bld. Unirii, Nr. 2, Jud. Dâmbovița.
Facebook

Sisteme Camere IP - Dambovita

 Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Raduica Florentin-Cristian-Alexandru este o intreprindere individuala, cu capital privat, specializată în prestări servicii de securitate, supraveghere și control, proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmă la efracție, control acces, alarmare la incendiu, monitorizare video, dispunând pentru activitățile enumerate de autorizațiile și licențele prevăzute de lege.
Societate este relativ tanara prestează servicii de securitate în obiective din diferite domenii de activitate, în administrare privată cât și publică și datorită profesionalismului și a seriozității dovedite, societatea nu a avut nicio pagubă în bunuri și niciun contract reziliat, pe motive de nerespectarea obligațiilor contractuale.
Pentru a crea în jurul nostru și al clienților noștri un climat propice dezvoltării afacerilor, considerăm că, pe o piață instabilă, cum este cea existentă în România, scopul principal este ca împreună să existăm și să supraviețuim și tot împreună să ne dezvoltăm și să devenim puternici. Firma a manifestat o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii.

Experienta noastra precum si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Bazati-va pe expertiza noastra pentru a va simti in siguranta in alegerile voastre de securitate la domiciliu. Colaboram  doar cu furnizori recunoscuti in industrie si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Suntem într-o căutare permanentă de soluții clare, solide și care evoluează odată cu nevoile clientului. Clienții noștri sunt persoane fizice, companii si institutiile publice. Suntem onorați de încrederea fiecăruia dintre ei și căutăm mereu să fim din ce în ce mai buni. Creăm soluții integrate ori de câte ori integrarea este relevantă pentru client. Nu credem in soluțiile standard, motiv pentru care Prețuim foarte mult comunicarea client-furnizor intrucat aflam mai intai nevoiile si ulterior oferim solutiile.

Sistemele de supraveghere video dovedesc cel mai bun randament in elucidarea cazurilor de efracție, potențială efractie, violența, distrugere etc. În general camera video reprezintă un element important de investigare insă este lafel de important ca si instrument de prevenție, prezenta instrumentului descurajând infractorul. Un sistem de alarma este indispensabil oricarei locuinte si oricarei proprietati, deoarece iti protejeaza familia si bunurile, chiar si atunci cand nu esti acasa. Beneficiile unui astfel de sistem sunt majore, deoarece scad riscul unei intrari prin efractie cu pana la 90 %.

Sistemele antiincendiu conțin echipamentele de detecție incendiu și avertizare cu ajutorul semnalelor venite de la detectorii de fum, de temperatură și de la butoanele de averizare manuală a incendiului. Un incendiu poate avea consecinte deosebit de grave, de aceea investitia intr-un astfel de sistem anti incendiu este foarte importantă, nu numai pentru cladiri de birouri, hale, depozite etc. dar si pentru o locuință.

Servicii

Firma ofera urmatoarele servicii:

- Sisteme Anti-Incendiu;
- Sisteme alarma;
- Automatizare Porti;
- Camere supraveghere;

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro