Nume:
Grup Patrol Guard - Caras Severin
E-mail:
gruppatrol@gmail.com
Telefon:
0784 011 777
Telefon 2:
0786 229 229
Adresa:
Caras Severin, Comuna Obreja, Nr. 79.
Facebook Youtube

Grup Patrol Guard - Caras Severin

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Grup Patrol Guard isi desfasoara activitatea pe piata firmelor de securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Grup Patrol Guard este o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare, obiectul de activitate costituind-ul in principal Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, etc. Misiunea Grup Patrol Guard este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati. Obiectivul nostru principal consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combin atii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Cuvantul cheie care ne defineste este increderea in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati. 

Servicii

 

 

Grup Patrol Guard vine cu solutii pentru protejarea integritatii bunurilor, persoanei si afacerilor dumneavoastra astfel:

- Paza umana;
- Monitorizare si interventie rapida; 
- Monitorizare video in dispeceratul societatii;
- Gardare persoane si insotire VIP;
- Sisteme de supraveghere video;
- Transport valori;
- Monitorizare sisteme alarma prin dispecerat propiu.

Galerie foto

Grup Patrol Guard - Caras Severin
Grup Patrol Guard - Caras Severin
Grup Patrol Guard - Caras Severin
Grup Patrol Guard - Caras Severin

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro