Nume:
Alarm Service D&D Botosani
E-mail:
burlacu66@yahoo.com
Telefon:
0721 539 494
Adresa:
Botosani, Str. Victoriei,Nr. 10, Jud. Botosani.

Alarm Service D&D Botosani

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

 ALARM SERVICE D&D asigura pentru orice beneficiar din ţară, proiectarea şi instalarea de sisteme de securitate moderne. Personalul nostru de execuţie este calificat şi atestat în domeniu, iar aparatura şi materialele sunt de calitate superioară. Sistemele de securitate beneficiază de garantie timp de un an. În perioada de garanţie asigurăm service gratuit. Preţul serviciilor de instalare a sistemelor de alarmare se stabileşte la faţa locului, împreună cu beneficiarul, în funcţie de perimetrul obiectivului, număr de senzori utilizaţi, tipul de centrală dorit, amplasament (distanţă faţă de firmă), ş.a.

Alarm Service D&D isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate incepand cu anul 2008, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Echipa noastra de ingineri si tehnicieni de securitate va poate oferii un plan de servicii de întreținere a echipamentelor de supraveghere video si de alarma care se potriveste cel mai bine societatii dumneavoastra. Planurile noastre de service sunt setate pentru a se asigura că sistemele dumneavoastra de securitate functioneaza la o  performanță optimă. 

Servicii

Firma ofera urmatoarele servicii:

- Instalarea sistemelor de supraveghere video, antiefractie, sisteme de control acces si pontaj, interfoane, videointerfoane;

- Asigurarea mentenantei (service-ului) pentru sistemele de supraveghere video, antiefractie, sistemelor de control acces si pontaj, interfoane/videointerfoane;

- Proiectare, instalare, configurare, mentenanta echipamente retea de comunicatii date-voce - video;

- Consultanta securitate IT, instalare, configurare echipamente de retea: router, switch, firewall;

- Solutii wireless si securitate VPN.

Oferte speciale

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- formare profesionala;

- curs agenti securitate;

- curs dispeceri.

Galerie foto

Alarm Service D&D Botosani
Alarm Service D&D Botosani
Alarm Service D&D Botosani
Alarm Service D&D Botosani

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro