Nume:
Prodbac Security - Bacau
E-mail:
mihai.diaconu@prodbacsecurity.ro
E-mail 2:
mihai_diaconu1978@yahoo.com
Telefon:
0752 197 077
Website:
https://prodbacsecurity.ro/
Adresa:
Moinesti, Str. Schelei, Nr. 1, Jud.Bacau.
Facebook

Prodbac Security - Bacau

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Prodbac Security isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor de securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Echipa noastra de ingineri si tehnicieni de securitate va poate oferii un plan de servicii de întreținere a echipamentelor de supraveghere video si de alarma care se potriveste cel mai bine societatii dumneavoastra. Planurile noastre de service sunt setate pentru a se asigura că sistemele dumneavoastra de securitate functioneaza la o  performanță optimă. Venim în întâmpinarea partenerilor cu servicii complete şi complexe de securitate, pază, monitorizare şi intervenţie, asigurând, totodată, lucrări de proiectare, instalare, întreţinere şi service pentru toate tipurile de sisteme de alarmare şi antiefracţie, toate cu personal specializat. Dispunem de cele mai noi tehnologii in domeniu, care asigura calitatea serviciilor la cele mai inalte standarde. Instalam camere profesionale, analogice sau digitale, care asigura supravegherea continua in interiorul si in exteriorul obiectivului.

Cuvantul cheie care ne defineste este increderea in clientii nostri actuali si viitori, in personalul specializat, in solutiile oferite si implementate, in promtitudinea intregii echipe si nu in ultimul rand in seriozitatea cu care ne indeplinim sarcinile si anume:

- orientarea catre client, adaptarea permanenta a fluxului de executie si a sortimentelor de echipamente oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor si necesitatilor clientilor existenti si potentiali;

- orientarea spre performanta astfel incat sa se poata oferi produse si servicii de calitate;

- cresterea eficientei printr-o dezvoltare tehnologica permanenta si organizarea optima a firmei;

- preocupare pentru salariati prin urmarirea calitatii umane si profesionale a angajatilor, buna colaborare a intregii echipe, crearea unui mediu de lucru adecvat, facilitarea accesului angajatilor la cursuri de specializare, perfectionare si nu in ultimul rand, la promovare si participare la actul decizional;

- cultivarea imaginii publice prin respectarea valorilor de mai sus, astfel incat sa asigure consolidarea increderii propriilor salariati. 

Servicii

Monitorizare si interventii - Prodbac Security monitorizeaza sisteme de securitate prin dispecerate proprii pe mai multe cai de cumunicatii : Telefon, GPRS sau IP Internet. Asiguram monitorizarea si interventia pentru zona municipiului Bacau si orasele Onesti, Moinesti, Comanesti. Se asigura interventia la  alarme de efractie, incendiu, gaze, inundatie, hold-up – panica, dezarmare sub amenintare, sabotaje sistem.

Paza umana - Pentru a putea satisface cerintele beneficiarilor nostri, pornim de la analiza si evaluarea mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, urmand sa oferim solutia cea mai potrivita. Analiza riscului trebuie sa tina cont de masurile de protectie aplicabile obiectivului care urmeaza sa fie protejat, precum si de modurile de atac posibile. Pe baza acestui studiu, noi proiectam sistemul de securitate care urmeaza a fi implementat, sistem care include echipament cat si personal specializat. Departamentul de paza si protectie, prin specialistii sai, in urma discutiilor ce vor fi purtate cu reprezentantii dumneavoastra si a vizitarii amplasamentului pe care este situat obiectivul, va va supune atentiei solutiile optime de securitate, adaptate ideal la situatiile solicitate de beneficiar, ce utilizeaza atat sisteme tehnice, cat si interventie umana, incorporand elemente ce raspund atat criteriilor de performanta profesionala cat si criteriile specifice beneficiarului.

Analiza de risc la securitatea fizica - In contextul legislatie actuale, toti agentii economici trebuie sa realizeze analize de risc care sa identifice problemele de securitate privind bunurile si persoanele ce isi desfasoara activitatea la toate punctele de lucru. Prodbac Security vine in sprijinul dumneavoastra prin intocmirea documentatiei necesare si oferirea de solutii viabile care sa elimine riscurile de securitate identificate.

Consultanta - Prodbac Security asigura consultanta GRATUITA clientilor, în vederea:

- Identificarii necesitatilor reale curente si viitoare de securitate atat la efractie cat si la incendiu, la începutul colaborarii; clientul va fi informat despre riscurile de securitate la care este supus obiectivul si despre solutiile de securitate care sunt disponibile pentru neutralizarea acestor riscuri;

- Configurarii unui sistem de securitate adaptat fiecarui obiectiv;

- Oferirii unei solutii complete de securitate atat tehnic cat si comercial.

O evaluare a sistemelor de securitate deja existente; presupune analiza si testarea sistemului existent si, în cazul în care sunt identificate brese de securitate, se întocmesc recomandari pentru îmbunatatirea acestuia. Consultanta în ce priveste riscul la care se expune o organizatie, diverse evenimente sociale, politice, de divertisment, târguri si expozitii etc. – presupune realizarea unor rapoarte detaliate despre posibilele brese în securitate, însotite de recomandari si solutii concrete de reducere a riscurilor.

Monitorizare flote auto.

Servicii tehnice - Asiguram consultanta, proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate complexe ce cuprind:

- Sisteme Detectie Efractie – SDE;

- Sisteme de Control al Accesului – SCA;

- Sisteme de Supraveghere Video – SSV;

- Sisteme de Avertizare la Incendiu – SAI;

- Sisteme de Protectie Perimetrala – SPP;

- Sisteme de Interfonie si Video-Interfonie – SI/SVI;

- Sisteme integrate (hardware si software).

 

Galerie foto

Prodbac Security - Bacau
Prodbac Security - Bacau
Prodbac Security - Bacau
Prodbac Security - Bacau

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro