Nume:
Max-Guard Security - Arad
E-mail:
office@maxguardsecurity.ro
E-mail 2:
lucian@maxguardsecurity.ro
Telefon:
0766 214 741
Telefon 2:
0257 214 741
Telefon 3:
0745 611 320
Website:
http://www.maxguardsecurity.ro/
Adresa:
Arad, Str. Dorobantilor, Nr. 66 Jud. Arad.

Max-Guard Security - Arad

 Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Max-Guard Security isi desfasoara activitatea pe piata companiile furnizoare de servicii de securitate privata. Scopul principal al acestei companii de paza este sa fie principalul furnizor si integrator de solutii de securitate privata. Tinem cont in permanenta de cele mai noi tehnologii aparute in domeniul securitatii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Max-Guard Security Ne raportam permanent la nevoile si preferintele clientului. Tinem cont de intimitatea acestuia, asigurandu-i in acelasi timp siguranta de care are nevoie prin metodele potrivite.Ne luam in serios responsabilitatea de a asigura servicii de calitate clientilor nostri. In acelasi timp, luam in serios responsabilitatea noastra fata de angajatii nostri. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru, Inspectorii verifică și susțin zilnic personalul din obiective si echipele de intervenție având astfel o durata de interventie minimă. Astfel, un agent de securitate al companiei noastre de paza este susținut de 2 echipe de intervenție, un inspector specialist în securitate, cu toții fiind monitorizați de către dispecerii noștri.

Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, Max-Guard Security foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

Sunt o companie dinamică, tânără, aflată într-o puternică dezvoltare, obiectul de activitate costituind-ul in principal pe monitorizarea si interventie, paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp, etc. Misiunea noastra este aceea de a proteja valorile si bunurile clientilor sai si de a lupta pentru prosperitatea propriilor angajati. Consideram ca afacerile nu sunt facute doar pentru a aduce castiguri actionarilor ci intregii societati. Obiectivul nostru principal consta in implementarea solutiilor optime de securitate pentru clienti, personalizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Servicii

Max-Guard Security vine cu solutii pentru protejarea integritatii bunurilor, persoanei si afacerilor dumneavoastra astfel:

- Instalare sisteme de securitate - echipa noastra se va deplasa la locatia unde este necesara instalarea sistemului de securitate. Se va ocupa de intreg procesul de instalare al fiecarei componente a sistemului, ulterior efectuand si etapa de verificare. De asemenea, ne asiguram ca stiti cu exactitate cum va puteti bucura de tehnologia oferita de noul dumneavoastra sistem de securitate, asigurandu-va si mentenanta pe toata perioada contractuala.

- Monitorizare, interventie si sisteme de alarama - monitorizarea realizandu-se prin dispecerat video autorizat.

- Paza - Departament operativ, departament paza insotire si transport valori, servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati si autorizati de organele abilitate. In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele vulnerabile.

Oferte speciale

Sistemul de securizare Ajax este combinatia perfecta intre tehnologia inovatoare si performanta de neegalat, fiind un sistem usor de instalat si de utilizat. Odata instalata si aplicatia pe telefon, sistemul Ajax va ofera acces rapid la informatiile stocate de senzorii sai. Sistemul Ajax are la baza tehnologia wireless, astfel ca nu sunt necesare cabluri pentru instalarea acestuia. Toti senzorii instalati comunica direct cu unitatea centrala Ajax Hub, care va comunica in timp real declansarea oricarul senzor. Informatiile sunt in siguranta, neputand fi accesate de persoane neautorizate. Un sistem de securitate de incredere trebuie sa iti ofere si conexiune neintrerupta. De aceea, sistemul Ajax include posibilitatea monitorizarii sale printr-o aplicatie pe smartphone. Conecteaz-o pe telefoanele tuturor celor carora vrei sa le oferi acces la securitatea incaperii si bucura-te de tehnologia Ajax! Prin aplicatie vei fi notificat in timp real de fiecare data cand cineva dezarmeaza incaperea, stiind cu exactitate cine a facut aceasta actiune. De asemenea, vei fi notificat cand unul din senzorii sistemului s-a declansat.

Parteneri

Sisteme de alarma, echipamente video, dispecerizare, service - marius@maxguardsecurity.ro

Departament juridic, relatii clienti, angajari - office@maxguardsecurity.ro

Departament operativ, departament paza insotire si transport valori - lucian@maxguardsecurity.ro

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro