Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul securitatii, pazei si protectiei. Partenerii nostri  sunt specializati in  domeniile: agricol, industrial, retail, office,  evenimente si hotelier,  experienta dobandita ca urmare a activitatii desfasurate in numeroase obiective din aceste domenii.

Colaboram cu cei buni in:  Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana.

Pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor am lansat aplicatia pentru telefoane mobile “Paza Protectie Securitate”

Vand detector de metal tip aston

Persoana contact: Cozianu Costel

Vand detector de metal tip aston Detector de metale tip baston pentru securitate model MCD 2008 pentru perchezitii corporale. Oferim factura, bon fiscal si garantie. Detectoare de mana (HAND-HELD), Favoritele agentiilor de securitate din toata lumea. Acestea au eliminat practic necesitatea culcarii la pamant in timpul cautarii ( PERCHEZITIE CORPORALA), de arme scutindu-i pe patroni de ridicol si ajutand la protejarea ofiterilor de obiecte ascutite si alte obiecte daunatoare Livrare imediata din stoc UNUL DINTRE CELE MAI IEFTINE DETECTOARE DE METALE SI ESTE FAVORITUL AGENTIILOR DE SECURITATE, CLUBURI, DISCOTECI. ESTE DOTAT CU ALARMA AUDIO , VIZUALA SI VIBRATII. FUNCTIE DE MINIMALIZARE A SENSIVITATII, RECALIBRARE AUTOMATICA , AVERTIZARE BATERIE SLABA, SENSIVITATE AJUSTABILA, MUFA PENTRU CASTI . DETECTEAZA METALE FEROASE SI NEFEROASE
0744 858 767

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro