Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul securitatii, pazei si protectiei. Partenerii nostri  sunt specializati in  domeniile: agricol, industrial, retail, office,  evenimente si hotelier,  experienta dobandita ca urmare a activitatii desfasurate in numeroase obiective din aceste domenii.

Colaboram cu cei buni in:  Paza si Protectie, Elnet Fire,  Monitorizare si Interventie, Evaluare Risc,  Sisteme Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente,  Paza  VIP,  Paza Canina, Transport Valori, Paza umana.

Pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor am lansat aplicatia pentru telefoane mobile “Paza Protectie Securitate”

Vand baston telescopic pentru secduritate

Persoana contact: Ionut

Vand baston telescopic pentru secduritate Bastonul este foarte rezistent la socuri si destul de lung incat sa il puteti folosi de la distanta. Functia de electrosoc genereaza o tensiune de 800 KV. Va puteti apara cu bastonul si fara a folosi functia de electrosoc. Este folosit in general de agentii de paza sau securitate. Bastonul mai are functiile de alarma (130 dB) si lanterna cu lumina alba. Descarcarea electrica este foarte puternica si zgomotoasa fapt ce poate duce la intimidarea agresorilor. Fata de alte instrumente de auto aparare electrosocul nu omoara si nici nu raneste atacatorul. Cand bastonul este desfacut si actionati butonul pentru socuri acesta va curenta pe toata lungimea bastonului. Aparatul este interzis persoanelor sub 18 ani. Caracteristici: - Volumul sirenei: 130dB. - Acumulatorul intern: reincarcabil Ni-Cd. - Transformatorul: piezo-electric ceramic. - Tensiunea descarcare: 800KV. - Functia de lanterna si alarma. - Dimensiuni: Inchis - 33cm , Deschis - 53cm. Pachetul contine: Aparat electrosoc. Cablu de incarcare. Husa de piele cu posibilitatea agatarii la centura.
0720123987

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro