Nume:
Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba
E-mail:
claugroupe@gmail.com
Telefon:
0754 255 057
Website:
https://clau-servicii-securitate.ro/
Adresa:
Loc. Cenade, Nr. 241, Jud. Alba.
Facebook

Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba

 Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate, Monitorizare si interventie, Sisteme de alarma.

Detalii

Clau Groupe isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor electronice de securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Clau Groupe este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate.

Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat  compania noastra sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu investitori atat din judet cat si din afara lui. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional, Clau Groupe vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de securitate cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia. Echipa noastra de tehnicieni de securitate va poate oferii un plan de servicii de întreținere a echipamentelor de supraveghere video si de alarma care se potriveste cel mai bine societatii dumneavoastra. Planurile noastre de mentenanta sunt setate pentru a se asigura că sistemele dumneavoastra de securitate functioneaza la o  performanță optimă. Pe parcursul colaborarii, asiguram clienţilor nostri urmatoarele avantaje:

     - Consultanta - pentru dimensionarea corecta a proiectului si pentru alegerea corecta a solutiilor si produselor necesare;
     - Calitate - produse selectate de la furnizori de incredere;
     - Instalare si instruire - pentru utilizarea echipamentelor instalate;
     - Garantie - pentru produsele achiziţionate;
     - Service - in perioada de garantie si de postgarantie.

Servicii

Compania monteaza si asigura mentenanta pentru:

- sisteme profesionale de alarma;

- sisteme supraveghere video;

- sisteme control acces la apartamente si case;

- interfoane;

- automatizari de porti;

- instalatii electrice.

Galerie foto

Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba
Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba
Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba
Sisteme profesionale de securitate Clau Groupe - Alba

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro