Nume:
Lion King Security
E-mail:
office@lionkingsecurity.ro
E-mail 2:
lks.paza@gmail.com
Telefon:
0742 734 956
Website:
https://lionkingsecurity.ro/
Adresa:
Cluj Napoca, Jud. Cluj.

Lion King Security

Pentru fiecare obiectiv,  analizam si proiectam solutii de securitate (prin integrarea serviciilor) in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientului. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului si optimizarea costurilor pentru servicii ca: Paza si Protectie Umana, Evaluare Risc, Instalare si Reparatii  Sisteme Tehnice de Securitate, Consultanta Securitate,  Securitate Evenimente.

Detalii

Lion King Security isi desfasoara activitatea pe piata integrarii sistemelor de paza si securitate, manifestand o preocupare constanta pentru ridicarea si mentinerea standardului de calitate, in domeniul sau de activitate insistand pe mentinerea unui raport calitate - pret, optim asigurand prezenta pe un loc fruntas al unei piete de profil aflata in continua expansiune si, nu in ultimul rand, reusind sa multumeasca beneficiarii. Personalul desemnat sa execute serviciile pe care vi le oferim, este riguros selectionat, calificat si remunerat la un nivel motivant in raport cu munca prestata, asfel incat  sa prezinte incredere, atat pentru prestator cat si pentru beneficiar, sa isi indeplinesca atributiile, conform fisei postului.

Lion King Security este o companie de securitate pe piața romaneasca care pledeaza pentru dezvoltarea și implementarea unei culturi de securitate solide, atât prin experiența și profesionalismul echipei manageriale în domeniu cât și prin garantarea și asigurarea securitatii patrimoniului obiectivelor pazite, printr-un raport echilibrat  intre pret și calitatea serviciilor prestate. Nevoia de sigranta, atât a persoanei cât și a proprietatii publice sau private în contextul actual,  a determinat  compania noastra sa practice o  politica transparenta în  ceea ce priveste procesul de securitate, astfel incat la ora actuala are dezvoltate parteneriate cu investitori atat din judet cat si din afara lui. Astfel, tinanad cont de evolutia si creșterea fenomenului infractional ca o realitate incontestabila atât în UE cât și în  Romania, compania vine în intampinarea actului infractional prin combatarea acestuia utilizand și implementand sistemul de paza si protectie cel mai potrivit fiecarui obiectiv, în funcție de complexitatea și expunerea la risc a acestuia.

Ne dorim să fim mai mult decât un simplu prestator de servicii, de aceea oferim consultanță gratuită, întotdeauna urmărim sa fim peste așteptări și să fim proactivi în acoperirea nevoilor clienților noștri. Dotarea agenților de securitate se face în conformitate cu cerinţele IGPR București și constă în uniformă cu sigla Lion King Security, echipament de protecție si accesorii necesare desfășurării activității de pază, cum ar fi: telefon mobil, tomfă, spray lacrimogen, lanternă și registrele specifice. Activitatea de pază și protecție se va desfășura cu rigurozitate, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, dar mai ales în zilele sensibile: sambăta, duminica și sărbătorile legale. Serviciile noastre de pază şi protecţie sunt organizate conform legilor în vigoare, cu personal selectat, instruit, testat şi îndrumat de profesionişti. Compania noastră oferă servicii de pază executate cu personal uman şi se adresează unei game largi de beneficiari, din diverse domenii de activitate.

Servicii

Descrierea serviciilor oferite::

Servicii de pază și protecție Asigurăm clienților noștri agenți instruiți, specializați pentru astfel de activități și autorizați de organele abilitate. În funcție de necesitățile dvs. concrete, agenții pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, în incinta sau în afara obiectivului, în punctele vulnerabile etc.

Servicii de consultanță pentru identificarea soluțiilor optime privind paza și protecția obiectivelor, analiza de risc și stabilirea dispozitivului propriu de pază cu personal specializat.

Servicii de asistență de specialitate privind planul de pază, conceput pentru a raspunde necesităților concrete ale societății beneficiare.

SUNTEM PREGATITI SA ASIGURAM paza si protectie pentru obiective precum:

- Spații cu circuit închis (birouri, puncte de lucru, hale industriale, parcuri auto etc.);

- Instituții publice;

- Unități de învăţământ atât private cât și publice;

- Depozite și magazine de desfacere și vânzare;

- Centre comerciale și supermarket-uri;

- Showroom-uri, magazine, mall-uri, cinematografe și farmacii;

- Hoteluri, pensiuni, restaurante și cazinouri;

- Șantiere de construcții;

- Ansamblurilor rezidențiale;

- Parcuri și alte zone de agrement;

- Sucursale bancare;

- Evenimente în spații închise sau deschise.

© 2015 Copyright by paza-protectie-securitate.ro